Vienna Media News February 2018

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

You are here:

Informare de presă Viena – 02/2018 Băi termale și spa-uri. Relaxare la Viena

În Kurpark Oberlaa, la marginea sudică a orașului se află una dintre cele mai moderne și mai mari băi termale din orașele europene. Therme Wien - o baie termală, apreciată încă de pe vremea romanilor - pune la dispoziția ta o impresionantă ofertă de wellness, având 26 de bazine, 24 de saune și cabine cu aburi, 2500 de șezlonguri și o zonă 6.000 m² de îngrijire pentru sănătate - toate acestea într-un spațiu de 75.000 m² Zona de înot este conectată prin piscine interioare și exterioare, băncuțe cu încălzire și șezlonguri, oferind distracție și relaxare, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Oferta este completată de servicii de masaj sau terapii de relaxare, pachete de cosmetică facială și corporală, programe pentru copii și un cinematograf, precum și de biblioteca proprie. Începând cu luna septembrie 2017, la Therme Wien se poate ajunge rapid din centrul orașului, mergând direct cu metroul pe linia U1.

Pentru persoanele care își doresc relaxare și îngrijire în inima Vienei, baia turcească Aux Gazelles este soluția perfectă. În apropierea străzii de cumpărături Mariahilfer Straße poți găsi această baie care se întinde pe o suprafață de 500 m². Oferta cuprinde diverse variante de baie turcească, precum și băi clasice cu aburi și infuzii, completată de masaje și peeling-uri. În plus, aici poți găsi și un Salon de Beauté, precum și un restaurant cu specific marocano-franțuzesc. Pentru iubitorii de petreceri, clubul din incinta acestei băi este deschis vinerea și sâmbăta.

Diversele grote cu sare de mare din Viena promit experiențe pline de relaxare. În Salzquelle, Oceaneum sau în Salzpalast te poți bucura de puterea tămăduitoare a sării din Marea Moartă. Camerele de relaxare care imită o peșteră cu stalactite imită microclima de la mare, răsfățând pielea și căile respiratorii în timpul ședințelor de 45 de minute. Oferta este completată de ore de relaxare ghidate, de cursuri de respirație și de produsele cosmetice de înaltă calitate.

Contact

Vienna Tourist Board
Helena Hartlauer
Media Relations
Tel. (+ 43 1) 211 14-364