By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 11/2016 Premiul publicului la concursul de scurtmetraj „The Rhythm of Vienna“


Klein Wien“ („Mica Vienă”) de Wolfgang Matzl (AT), este filmul câștigător al premiului publicului la concursul de scurtmetraj „The Rhythm of Vienna“. Filmul prezintă povestea unui bărbat scund, care vine în marele oraș Viena și care pleacă în căutarea Parcului de Distracții Wurstelprater. Câștigătorul a fost ales de către public la finalul lunii octombrie 2016, iar unul dintre votanți a câștigat o excursie pentru două persoane la Viena. Premiul publicului de la concursul „The Rhythm of Vienna“ constă în suma de 3.000 de euro.

Fără documentație, maximum cinci minute și o imagine care transpune ritmul Vienei: acestea au fost singurele cerințe ale concursului de scurtmetraj organizat la începutul lui 2016 la nivel internațional de către WienTourismus, VIS Vienna Independent Shorts, singurul festival de selecție pentru Oscar® din Austria și Agenția Vienna Shorts. Juriul format din experți din domeniu a ales trei filme căștigătoare din cele 129 de concepte provenite din 28 de țări. Alături de „Klein Wien“ („Mica Vienă”) de Wolfgang Matzl (AT), este vorba despre „Dead Reckoning“ de Paul Wenninger (AT) și Susan Young (UK) și de „Es ist wieder nichts passiert“ („Nu s-a întâmplat din nou nimic”) de Franziska Pflaum (AT/DE).

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links