By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 09/2016 Vienna Summer Night Concert , perspectiva 360°


ORF şi WienTourismus au înregistrat, cu opt camere video 360°, Concertul unei Nopți de Vară al  Filarmonicii Vieneze din 26.5.2016, în atmosfera estivală a parcului Schönbrunn. A rezultat un video de cinci minute, ce prezintă, pe acordurile valsului „Wiener Blut“ de Johann Strauss, imagini din Schönbrunn, Filarmonica din Viena şi publicul – parţial extrem de aproape sau din perspective neobişnuite, cum ar fi din mijlocul orchestrei sau de sus, din mijlocul focului de artificii de la final.

Spectatorul decide în ce direcţie îl duc privirile, poate experimenta concertul şi chiar să tragă cu ochiul în culise. Mouse-ul sau tastatura direcționează vederea panoramică. Acest video este mai funcțional pe smartphone, pentru că senzorii măsoară poziţia aparatului şi astfel se pot regla perspectivele dorite. Experienţa 360° poate fi augmentată cu ajutorul aşa-numitelor Card-Boards sau a ochelarilor Virtual-Reality.

Acest video a fost produs de Deep Inc. la solicitarea WienTourismus în cooperare cu ORF. Firma canadiană de producţie Deep Inc. este una dintre companiile de top în domeniul tehnologiei 360° şi Virtual-Reality. Puteţi urmări acest video la 360°şi pe:

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links