By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 09/2016 Toamna artei la Viena 2016


Târgul de artă viennacontemporary prezintă la Marx Halle districtul 3, din 22 până pe 25.9.2016, artă contemporană ce se concentrează pe Europa Centrală, de Est şi de Sud. Sunt reprezentate cca. 100 de galerii la care se adaugă un program cu performances, expoziţii speciale şi discuţii cu artiştii. Curatori internaţionali prezintă expoziţii de artă contemporană în galerii vieneze selecte: acest concept aparţine curated by_vienna ce va avea loc din 8.9. până pe 15.10.2016. Parallel Vienna prezintă, în schimb, în perioada 21-25.9.2016 poziţii divergente din arta contemporană recentă sau deja cunoscută. Evenimentul artistic va avea loc anul acesta la Poşta Veche din centrul Vienei.

Cu ocazia Noapții Lungi a Muzeelor se pot vizita pe 1.10.2016 de la ora 18 seara până la 1 dimineaţa, cu un singur bilet, colecţii de artă şi expoziţii în 100 de muzee vieneze şi instituţii culturale. Oferta cuprinde şi discuţii cu artiştii, lecturi şi muzică live. Biletul „Noaptea muzeelor“ include şi utilizarea autobuzelor shuttle între destinaţii, precum şi a mijloacelor de transport public.

Eyes On – Luna fotografiei la Viena (25.10. - 30.11.2016) este cel mai mare festival de fotografie din Viena. Spectrul expoziţiilor se întinde de la fotografie istorică, fotografie artistică contemporană până la fotografie documentară ştiinţifică sau fotografia obiectelor de uz comun. Vor participa de asemenea, ca expoziţii temporare în întreaga Vienă, muzee, galerii şi ateliere de artă. Vienna Art Week pregăteşte şi ea un program complet în perioada 14 - 20.11.2016: expoziţii, mese rotunde, prelegeri, discuţii cu artiştii, tururi speciale, puneri în scenă, intervenţii şi spectacole fac din Viena timp de o săptămână centrul iubitorilor de artă şi al experţilor din toată lumea.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links