By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 09/2015 Băi termale & spa: relaxare la Viena


În sudul orașului se află una dintre cele mai moderne băi termale din Europa. Therme Wien are o suprafață totală de 75.000 m² și o ofertă impresionantă de spa, 26 de bazine, 23 de saune și cabine cu abur, 2.500 de șezlonguri și un centru medical pe 6.000 m². Bazinele sunt poziționate precum pietrele pe cursul unei ape, fiind legate între ele de zone termale cu bazine interioare și exterioare, bănci cu încălzire și paturi pentru relaxare. Dacă aveți nevoie de liniște sau vreți să vă retrageți puțin alegeți o zonă separată pe trei niveluri, cu lumină ambientală, bazine cu hidromasaj, șezlonguri cu masaj și un „bazin silențios“. În plus, există o ofertă bogată de masaje și terapii de relaxare precum wata, watsu sau tratamente faciale și corporale și hairstyling.

Pentru combinația ideală între relaxare și înfrumusețare vă recomandăm spaurile vieneze Day Spa. Majoritatea pot fi găsite la hotelurile de lux din oraș. La Day Spaul renumitului hotel Sacher vă puteți răsfăța cu un tratament de lux cu ciocolată. The Ring Day Spa, al hotelului omonim situat pe Ring, oferă pachete individuale la spaul cu o priveliște minunată asupra Vienei, și pentru cei care nu sunt cazați aici. So SPA, zona exclusivistă de spa de la Sofitel Vienna Stephansdom îmbină tratamente tradiționale din întreaga lume cu practici cosmetice moderne din Franța. La hotelul Ritz-Carlton Vienna, situat în inima orașului se află primul spa Guerlain din Austria. Spa Clubul hotelului de lux Sans Souci Viena este un paradis cu spa pe 450 m²: numeroase tratamente, trei saune, o baie cu aburi, o sală de fitness și o piscină de 20 metri îi așteaptă pe cei ce vor să se recreeze. La Palais Hansen, situat pe Ring, se află Kempinski The Spa, unde pe 800 m² vă așteaptă o sală de fitness, șase camere pentru tratamente și trei saune. Arany Spa de la Park Hyatt Vienna își răsfață oaspeții într-un cadru luxos decorat cu aur, sidef și lemn nobil. O piscină de 100 m² cu muzică subacvatică este, alături de saună, baia cu aburi și sanarium, piesa de rezistență a zonei spa.

Luxosul Dhevari Day Spa, situat pe Berggasse, mizează pe o atmosferă asiatică și o ofertă de tratamente estice și vestice. La fel și spaul asiatic de lux Aisawan de lângă Stephansdom, cu o ofertă diversă de masaje, tratamente cu apă și cosmetice. La Mon Corps din districtul 4, pe lângă tratamentele corporale clasice, cu produse bio, aveți la dispoziție și un hamam. Răsfățuri orientale puteți aștepta și la spaul Aux Gazelles, din apropiere de Mariahilfer Straße. Hamamul elegant oferă diferite variante de baie turcească și un Salon de Beauté. Restaurantul Aux Gazelles servește preparate marocane-franțuzești, iar clubul alăturat este deschis de joi până sâmbătă, pentru cei care iubesc noaptea.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links