By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.


Informaţii de presă Viena 09/2015 Piețe de Crăciun și Anul Nou la Viena 2015


Cea mai mare și probabil cea mai cunoscută este Piața de Crăciun din fața primăriei, cu 150 de standuri, un atelier de lucru manual pentru copii și pomii frumos împodobiți din parcul primăriei. Specialitățile piețelor tradiționale de Crăciun de la Freyung și Am Hof sunt obiectele de artizanat, tradițiile și muzica de Advent. La piața de Crăciun de la Stephansplatz se pot vedea diferite meșteșuguri și produse de cizmărie. Încă de anul trecut, în fața fostei reședințe imperiale Hofburg, se organizează piața de Crăciun K.u.k. la Michaelerplatz, unde se comercializează mai ales produse autohtone. Satul de Crăciun din piața Maria Tereza, aflată între muzeele gemene Kunsthistorisches și Naturhistorisches Museum, oferă obiecte de artizanat, punci și vin fiert. În satul de Revelion care-i urmează vă puteți cumpăra talismane pentru Anul Nou, precum trifoi cu patru foi, porci, hornari și altele.

Parcul de distracții Prater găzduiește piața de Crăciun de la Roata Mare, iar satul de Crăciun de la Belvedere se află chiar în fața palatului în stil baroc al pințului Eugen. În fața impresionantei biserici Karlskirche, târgul Art Advent – artă & meșteșuguri la Karlsplatz s-a specializat în creații artistice, iar copiii se pot juca aici în fân. Pink Christmas la Viena este piața de Crăciun pentru LGBT, organizată la Naschmarkt. Piața de Crăciun de la Spittelberg este deosebită prin străduțele romantice și oferta bogată de artizanat și preparate gastronomice. Iarna la MQ este târgul de la MuseumsQuartier, cu pavilioane din gheață, o pistă de curling și DJi. La piața de Crăciun culturală din fața palatului Schönbrunn 80 de expozanți din Austria și țările învecinate vin cu obiecte de artizanat, podoabe pentru brad și cadouri de Crăciun deosebite. În plus, vă puteți răsfăța cu un punci fierbinte și prăjituri de Crăciun. De Anul Nou puteți vizita piața de Anul Nou din fața palatului, pentru a cumpăra talismane norocoase.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Recommend article

Please complete all the mandatory fields marked with *.
The data and email addresses you provide will not be saved or used for other purposes.

From
to
Rate this article
Recommend article

Please complete all the mandatory fields marked with *.
The data and email addresses you provide will not be saved or used for other purposes.

From
to
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links