By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 09/2015 Toamna artistică la Viena 2015


În perioada 24 - 27.9.2015, colecționarii de artă, curatorii, galeriștii, cunoscătorii și iubitorii artei din întreaga lume se întâlnesc la Viena, la viennacontemporary. Noul târg, desfășurat la Marx Halle din districtul 3, prezintă artă contemporană din Europa Centrală și de Est și numeroase galerii. Echipa viennacontemporary este cea care organiza înainte târgul de artă Viennafair, de la Messe Wien. Acum, aceasta organizează un nou târg, într-o locație nouă. Marx Halle a fost construită la sfârșitul secolului al XIX-lea, fiind prima construcție din fier forjat din Viena, impresionantă atât prin arthitectură cât și prin mărime. În perioada 8 – 11.10.2015, la Messe Wien din districtul 2 se desfășoară târgul de artă Viennafair, sub o conducere nouă, axată în special pe artă contemporană internațională. În plus, pentru prima dată, evenimentul denumit Viennafair Masters joacă rolul de târg pentru comercianții de artă.

În perioada 16 - 22.11.2015, la Vienna Art Week se poate savura o porție bună de artă. Expozițiile, discuțiile cu artiștii, prezentările, tururile ghidate, instalațiile, intervențiile și spectacolele de performance transformă pentru o săptămână Viena în Mecca pentru iubitorii ți cunoscătorii de artă din întreaga lume. Pe 13.10.2015, între orele 18:00 și 1:00, la Noaptea lungă a muzeelor, se pot vedea colecții de artă la 100 de muzee și instituții culturale din Viena, cu un singur bilet. În plus, au loc discuții cu artiști, lecturi și spectacole de muzică live. Biletul „Lange-Nacht“ include și utilizarea autobuzului special și a celorlalte mijloace de transport în comun prin oraș.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links