By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 03/2015 Viena: pentru a şasea oară, oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din lume!


Compania internaţională de consultanţă Mercer efectuează în fiecare an un studiu pentru clasificarea calităţii vieţii, în 230 de metropole din lume. Şi în 2015, rezultatele studiului au conferit Vienei, cea mai bună notă, decretând capitala austriacă pentru a şasea oară consecutiv, oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din lume.

Au fost evaluate climatul politic, social şi economic, serviciile de îngrijire medicală, posibilităţile de formare profesională, infrastructura, reţeaua de transport public, serviciile de distribuţie a energiei electrice şi apei.

Au fost comparate ofertele de petrecere a timpului liber de tipul restaurantelor, cinematografelor, oferta de activităţi sportive, disponibilitatea bunurilor de consum de la alimente până la maşini, condiţiile de mediu de la spaţiile verzi până la poluarea aerului.

www.mercer.com

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links