By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 11/2014 Piețele de Crăciun din Viena


În noiembrie 2014, primele piețe de Advent și Crăciun se deschid în cele mai frumoase locuri din oraș. În 2013, Oficiul vienez pentru piețe a numărat 21 de piețe de Advent mari și permanente, cu peste 1.100 de standuri. La acestea se adaugă numeroase piețe temporare și nenumărate piețe mici, standuri de binefacere și căsuțe cu punci. Cea mai mare și probabil și cea mai cunoscută este Piața de Crăciun din piața primăriei, cu peste 150 de standuri, cu „adevăratul“ prunc Isus și un atelier de lucru manual pentru copii. La Piața de Crăciun vintage de la Freyung și la  Piața de Crăciun Am Hof accentul se pune pe obiecte handmade, tradiții și colinde de Crăciun.

Piața de Crăciun de la Stephansplatz se desfășoară în 2014 pentru a doua oară, prezentând în fața impresionantului Dom Sf. Ștefan, mai ales obiecte de artă. Obiecte de artizanat găsiți la Piața de artizanat din fața bisericii Karlskirche, unde copiii se pot juca în fân. Piața de Crăciun de la Spittelberg aduce un plus, cu străduțe romantice, iar satele de Crăciun din fața Palatelor Schönbrunn, Belvedere și din Piața Maria Tereza încântă prin decorul impresionant în care se află. La centrul de design Stilwerk, de pe canalul Dunării, motto-ul este dăruiți design, la fel și în Cartierul de Crăciun din MuseumsQuartier. Cei cărora li se pare prea devreme pentru Crăciun, se pot relaxa de la începutul lunii noiembrie 2014 la Iarna în MQ cu punci, pistă de curling și DJ.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links