By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Media nieuwsbrief Wenen 06 / 2014 VVV Wenen op zoek naar ludieke weetjes


Schönbrunn paleis, St. Stephen’s Kathedraal en de Ringstrasse, Wiener Schnitzels, apfelstrudel en heuriger: er zijn een hoop aspecten van de stad waar men wereldwijd bekend mee is maar daarnaast heeft de Oostenrijkse hoofdstad ook een flink aantal minder bekende, verbazingwekkende en bizarre kanten. Het Weense verkeersbureau is een zoektocht begonnen om de vreemdste informatie en de meest nutteloze feitjes over de stad boven tafel te halen.

Ken jij een grappig, ludiek of bijzonder weetje over Wenen, schakel vrienden, familie, collega’s in of ga speuren op het Internet en deel jouw opmerkelijke bevindingen via de www.funfacts.vienna.info website of via You Tube, Facebook, Goofle+, Instagram, flickr, Tumblr of twee het met de hashtag #ViennaFunFacts voor 31 augustus 2014.

Deelnemers kunnen ook foutieve ViennaFunFacts indienen – het is aan de overige deelnemers om het goede van het foute te onderscheiden! Een jury zal de meest creatieve inzendingen belonen met Wenen-gerelateerde boeken en cadeautjes waaronder een Sony Cybershot smartphone/camera. De hoofdprijs is een trip naar Wenen in het najaar van 2014 en een kans om deel te nemen in de volgende fun fact video.

funfacts.vienna.info

Contact:

Vienna Tourist Board
Isabella Rauter
tel. (+ 43 1) 211 14-301

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links