By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 05/2014 O vară între muzică clasică și breakdance


Sezonul vienez de vară este deschis de cel mai mare festival gratuit în aer liber, Donauinselfest (27.-29.6.2014). Timp de trei zile, pe o lungime de 4,5 kilometri, insula Dunării se transformă într-un loc de petrecere, cu concerte live a peste 2.000 de artiști și 250 de gherete cu mâncare. Și Festivalul de Jazz Viena vine vara aceasta cu o ofertă muzicală bogată (26.6.-8.7.2014). De la Opera de Stat Vieneză până la primărie, cele mai frumoase locații din oraș se transformă în scene de jazz, cu o ofertă bogată de spectacole, pe ritmuri încântătoare.

Începând cu finalul lunii iunie 2014, festivalul de muzică de film vă invită în piața primăriei din Viena, pentru a savura arta (28.6.-31.8.2014). Pentru a 25-a oară se pot urmări gratuit, pe o pânză uriașă, binecunoscute piese de muzică clasică. În plus, veți găsi și o ofertă diversă de preparate culinare din întreaga lume. Festivalul de muzică pop de la Karlsplatz (24.-27.7.2014) prezintă numeroase concerte în aer liber ale formațiilor austriece, în fața decorului impresionant al bisericii baroce Karlskirche și a împrejurimilor. Evenimente internaționale, inovații de pe scena de tineret și producții noi remarcabile, puteți vedea la cel mai mare festival de dans din Europa, ImPulsTanz (17.7.-17.8.2014). Timp de cinci săptămâni, dansatori profesioniști și coregrafi din întreaga lume încântă cu reprezentații pline de suspans pe scenele vieneze și oferă workshop-uri pentru miile de iubitori ai dansului și muzicii.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links