By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 05/2014 Momente de liniște imperială în zonele verzi din Viena


În parcul vienez Prater, un restaurant plin de farmec, își răsfață clienții cu preparate din bucătăria vieneză tradițională. Lusthaus, odinioară un pavilion vânătoresc imperial, servește o selecție de preparate de sezon și vinuri vieneze, iar grădina umbrită de castani este locul ideal de unde se pot contempla aleile înverzite ale Praterului. Și cafeneaua restaurant Hermes Café Restaurant Labstelle, găzduită de vila Hermes din grădina zoologică Lainz, se poate mândri cu trecutul său imperial. Odinioară, această rezervație naturală era utilizată ca domeniu de vânătoare pentru împărat. Astăzi, în bucătărie se folosesc ierburi din grădina proprie, pentru prepararea bucatelor tradiționale.

Un alt restaurant idilic se află chiar în grădina zoologică Schönbrunn. Cafeneaua Restaurant Kaiserpavillon era pe vremea împăratului salon de mic dejun, iar astăzi servește preparate vieneze clasice cât și preparate internaționale. Pentru o mică gustare sau o pauză la cafea recomandăm Landtmann's Jausen Station din Kronprinzengarten, aflată în grădina palatului Schönbrunn. După o brioșă cu o cafea cu lapte, sau o gustare sănătoasă, un desert delicios tipic austriac cu limonadă de casă, frumosul parc al palatului poate fi vizitat în liniște

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links