By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 03/2014 Dormiți ca împărații


Acolo unde odinioară locuiau Împăratul Franz Joseph și Împărăteasa Elisabeta, turiștii vor putea înnopta în concediu. De Paște 2014, Austria Trend Hotels deschide în palatul Schönbrunn, unul din cele mai bogate lăcașe culturale din Austria, un apartament în regim hotelier. O locuință la etajul superior al aripii estice a palatului Schönbrunn, care găzduia odinioară membrii suitei regale, a fost reamenajată, conform regulilor de conservare a monumentelor istorice. Pentru cei cazați aici, intrarea se află în apropierea hotelului de 4 stele, Parkhotel Schönbrunn, a grupului Austria Trend Hotel, care deservește și acest apartament.

În noul apartament din palatul Schönbrunn s-a păstrat flerul imperial de odinioară, interiorul și decorațiunile corespunzând stilului fostei reședințe de vară a habsburgilor: predomină auriul, negrul și albul, lemnul de esență nobilă și damascul. Damascul roșu a fost omniprezent în decorarea reședințelor habsburgilor încă din anii 1830. Lucrările fine în stuc, lustrele Maria-Thereza și parchetul de lemn completează atmosfera imperială. Apartamentul de 167 m² are două dormitoare, două băi moderne, un salon, o sufragerie generoasă și o chicinetă, și poate găzdui până la patru persoane. Un plus incontestabil este priveliștea de vis asupra parcului palatului Schönbrunn, cu Glorieta și fântâna zeului Neptun.

Palatul Schönbrunn

1130 Wien, Austria Trend Hotels
www.austria-trend.at

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links