By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 03/2014 „Cartierul de aur“ aproape de finalizare


Noua zonă vieneză de lux se află într-un complex de clădiri care face parte din patrimoniul istoric, situat întreTuchlauben, Bognergasse și Am Hof. „Cartierul de aur“ înseamnă o extindere a zonei de lux pentru cumpărături deja existente pe Kohlmarkt, Graben și Kärntner Straße. La fel ca și aici, străzile din vecinătatea „cartierului de aur“ (Bognergasse și Seitzergasse) sunt pietonale. Numeroase branduri internaționale și flagship stores s-au mutat deja în spațiile istorice renovate: Louis Vuitton, Emporio Armani, Miu Miu, Mulberry, Etro, Brioni, Valentino, 7 for all mankind, Pomellato și Roberto Cavalli. Din primăvara 2014, Prada, Saint Laurent Paris, Church's, Bottega Veneta și Brunello Cucinelli vor completa lista chiriașilor exclusiviști din „cartierul de aur“.

În plus, pentru iunie 2014 este planificată deschiderea hotelului Park Hyatt Vienna, situat în același complex istoric precum „cartierul de aur“. Hotelul de 5 stele este primul hotel Hyatt din Austria , oferind 143 de camere de lux și apartamente, o zonă de spa, un centru de fitness, bazin închis, restaurant gourmet, salon pentru fumat trabucuri, bar și un spațiu de 640m² pentru evenimente.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links