By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Bécsi sajtóhírek 10/2013 Jégkorszak a Bécsi Városi Csarnokban


2014. január 8-tól 19-ig az „Ice Age Live! Családi showműsor a jégen” című előadássorozat keretén belül a Jégkorszak című film kedvelt hősei életnagyságú figurákként mutatkoznak be a Bécsi Városi Csarnokban, köztük a 4,20 méter magas mamutok, Manny és Ellie is. A német nyelvű előadás a már megszokott vidám, jégkorszak-stílusban meséli el a négy hős és barátaik egy új történetét: egy egyedülálló egyveleg az eredeti filmekből látványos akrobatikus elemekkel, műkorcsolyázással, ugrásokkal és tánccal.

Az Ice Age Live! figuráit Michael Curry tervezte, aki a Walt-Disney, a Cirque du Soleil és a Metropolitan Opera produkcióihoz tervezett egyedülálló kreációival vált ismertté. A rendező Guy Caron, aki többek között a Cirque du Soleil „Ka és Drailon” című showműsorát is rendezte. Az Ice Age Live! öt éven át öt kontinens 30 országában vendégeskedik majd.

„Ice Age Live! Családi showműsor a jégen”

2014. 1. 8–19.

Bécsi Városi Csarnok, D csarnok, Vogelweidplatz 14, 1150 Bécs
www.stadthalle.com

Ice Age Live

Ice Age Live!
A képet nyomdai minőségben is letöltheti. Letöltés itt.

© Stage Entertainment Touring Productions / Morris McMatzen

Kapcsolat:

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links