By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 9/2013 Hoteluri vieneze


În octombrie 2013 se deschde în apropierea Operei de Stat din Viena,The Guesthouse Vienna, un hotel boutique modern, cu 39 de apartamente şi camere, care îmbină pe opt niveluri calitate desăvârşită cu atmosfera unei locuinţe particulare. În dotarea camerelor intră, printre altele, o maşină de cafea plină cu boabe şi un frigider de vinuri. Camerele au fost concepute de designerul britanic Sir Terence Conran. La parter se află o braserie patiserie, deschisă atât pentru oaspeţii hotelului cât şi pentru clienţii din afară. Toamna 2013 aduce trei noi localuri neconvenţionale vieneze marca Street Loft. Micile localuri transformate de tânăra echipă de arhitecţi Kohlmayr Lutter Knapp în camere de hotel, se află, la fel ca primul local Street Loft, în sectorul 4, în apropierea viitoarei gări principale.

Într-un turn spectaculos cu 58 de etaje, pe malul stâng al Dunării, grupul spaniol Sol Meliá deschide la sfârşitul anului 2013 un hotel de 4 stele. Cele 253 de camere şi apartamente din Meliá Vienna se află la etajele 4 – 15 din cea mai înaltă clădire din Austria, turnul conceput de Dominique Perrault, DC 1 din sectorul 22. La etajele superioare se află un roof-top-bar şi un restaurant. Printre cele mai importante deschideri ale anului 2013 se află şi extinderea hotelului de trei stele 25hours Hotel Wien la un total de 372 de paturi, din luna mai, hotelul boutique de 4 stele nou renovat Best Western Premier Harmonie Vienna cu 66 de paturi în iulie şi hotelul de lux Palais Hansen Kempinski Vienna cu 304 paturi, 2 restaurante şi o zonă spa, într-un palat istoric de pe srada Ring, din martie 2013.

Pentru primăvara anului 2014 este planificată deschiderea primului Hotel Park Hyatt din Austria. Cele 143 de camere se află într-un complex de clădiri istorice din centrul oraşului, care găzduieşte şi o nouă zonă pentru cumpărături de lux în Viena, „Goldenes Quartier“ (www.goldenesquartier.at). Hotelul pentru un buget redus Motel One planifică şi deschiderea altor locaţii în Viena. În 2014 este planificată deschiderea Motel One Wien-Staatsoper cu 400 de camere într-o clădire patrimoniu cultural aflată lângă Opera din Viena şi Motel One Wien-Prater cu 359 de camere. În plus, este planificată o nouă locaţie Motel One lângă gara principală din Viena, cu 530 camere.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links