By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Bécsi sajtóhírek 03/2013 Egy nyáréj a Bécsi Filharmonikusokkal


Zenei interpretációk a legmagasabb színvonalon, szabad ég alatt és ingyenes belépés mellett: 2013. május 30-án Bécsben ismét lehetőség nyílik rá, hogy meghallgathassuk a legendás Bécsi Filharmonikusokat, mégpedig a Schönbrunni kastély parkjában. A zenekar a Neptun szökőkút előtt foglal helyet úgy, hogy a zenészek a Schönbrunni kastély irányába néznek. A koncert sötétedéskor kezdődik, a nézők pedig a parkban kereshetnek helyet maguknak. Az idei nyáréji koncert karmestere Lorin Maazel.

A Bécsi Filharmonikusok nyáréji koncertjére 2004 óta kerül sor. A világhírű zenekar ezzel az előadással egy különleges élményt szeretne ajándékozni a csaknem 100 000 látogatónak és a számtalan tévénézőnek. A Schönbrunni kastély és barokk kertje, amely az UNESCO-világörökségek közé tartozik, ideális helyszínként szolgál a különleges koncerthez.

A Bécsi Filharmonikusok nyáréji koncertje

2013. május 30., 21.00 óra
Schönbrunni kastély, Schlosspark, 1130 Bécs
www.sommernachtskonzert.at

Sommernachtskonzert der Wiener Philharmoniker

A Bécsi Filharmonikusok nyáréji koncertje
A képet nyomdai minőségben is letöltheti. Letöltés itt.

© Richard Schuster

Kapcsolat:

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links