By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 09/2012 Nou terminal la aeroportul din Viena


Prin inaugurarea noului terminal „Check In 3" la începutul lui iunie 2012 a fost deschis cel mai mare proiect de construcții de până acum al Aeroportului Internațional Viena. Clădirea terminalului din beton, oțel și sticlă neagră este format din două părți: porțiunea sudică de 71.000 m² (33 porți Schengen, 15 non Schengen, 18 ghișee de sosire) și un terminal de 76.000 m² (64 ghișee de Check-in, cca. 40 de automate de Check-in, 12 culoare de control de securitate, 8 ghișee de plecare, 10 benzi de returnare bagaje). În afară de cele tocmai enumerate, „Check In 3" pune la dispoziție 31 de noi magazine și 19 localuri gastronomice, printe care barul de mâncare asiatică „Indochine light" și un bar și magazin de vinuri „deCanto".„Check In 3" înseamnă o dublare a suprafeței de terminal existente până în acel moment în aeroportul din Viena.

Prin locația sa în centrul Europei, aeroportul din Viena s-a transfprmat într-un important nod de legătură cu Europa de Est și Orientul Apropiat și Mijlociu. Noul terminal este menit să confere pasagerilor mai mult confort și siguranță printr-o administrare mai rapidă și superior calitativă a călătorilor chiar și la aglomerarea traficului aerian.

www.viennaairport.com

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links