By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Bécsi sajtóhírek 09/2012 Új terminál a Bécsi reptéren


A „Check In 3" terminállal a bécsi nemzetközi repülőtér eddigi legnagyobb építkezését adták át 2012 júniusában. A betonból, acélból és fekete üvegből álló épület két részből áll: a 71 000 négyzetméter alapterületű Pier Süd hangárból (33 schengeni, 15 nem schengeni kapu, 18 beutaztató pult) és egy 76 000 négyzetméteres terminálból (64 check-in pult, 40 check-in automata, 12 biztonság folyosó, nyolc kiutaztató pult, tíz csomagkiadó futószalag). Emellett a „Check In 3" terminálban helyet kapott még 31 új üzlet és 19 új vendéglátóegység is, köztük a látványkonyhával is felszerelt „Indochine light" ázsiai ételbár és a „deCanto" borbár és borszaküzlet. A „Check In 3" terminállal tulajdonképpen megduplázódott a bécsi repülőtér található terminálok alapterülete.

Európa szívében található, központi fekvésének köszönhetően a bécsi repülőtér a Kelet-Európa, valamint a Közel- és Távol-Kelet felé irányuló légi közlekedés fontos csomópontja lett. Az új terminál még több kényelmet és biztonságot kínál az utasoknak, valamint minőségi reptéri tartózkodást és gyors utaskezelést tesz lehetővé az egyre növekvő forgalom mellett is.

www.viennaairport.com

Skylink, Check In

Vienna International Airport

A képet nyomdai minőségben is letöltheti. Letöltés itt.

© Flughafen Wien AG / Roman Boensch 2008

Kapcsolat:

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links