By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Media nieuwsbrief Wenen 07 / 2012 Lekker niet-mainstream winkelen


Aan de Margaretenplatz in het 5. Bezirk (wijk) heeft de Weense label Urban Tool een eigen winkel geopend. Men kan er terecht voor hippe tassen, hoesjes en andere speciale houders en accessoires voor je laptop, tablet, mobiele, MP3 en meer. Zelfs een sportshirt waar je aan de buitenkant je opgeborgen iPod kunt bedienen.

Je moet wel zaterdag langskomen want dan alleen is de nieuwe Lila showroom van ontwerpster Lisi Lang aan de Yppenplatz geopend. Haar lijn wordt inmiddels in andere winkels verkocht maar nu toont ze haar collectie ook in eigen zaak. Ook kleding voor mannen en kinderen.

We Bandits is een nieuwe modewinkel in wijk 6 in de Theobaldgasse met kleding, tassen, schoenen en accessoires. Ook de nieuwe winkel van  anzüglich bevindt zich de Theobaldgasse. De Weense label maakt kleding voor vrouwen, mannen en kinderen op ecologische en maatschappelijk verantwoorde basis. Nabij de bekende winkelstraat Mariahilfer Straße is de shop Madames with a mission geopend. De Weense Elisa Kramer-Asperger en Susanne Kreuzberger tonen in hun showroom  in de Barnabitengasse in het 6e  district hun eigen lijn plus kleding van andere labels. Openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 13.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 11.00 - 18.00 uur.

En mocht je toevallig donderdag 20, vrijdag 21 of zaterdag 22 september  in Wenen zijn, dan is er een speciaal Festival der Wiener Einkaufsstraßen met kortingacties en straatfestijn. De deelnemende winkels zijn vrijdagavond dan tot 22.00 uur geopend.  

Contact:

Vienna Tourist Board
Isabella Rauter
tel. (+ 43 1) 211 14-301

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links