By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Bécsi sajtóhírek 05/2012 Parti a Práterben


A Pratersauna még mindig az 1960-as évek hangulatát idézi, de a 2009-ben történt teljes körű felújítást követően hamar Bécs egyik legdivatosabb klubjává vált. 2012 januárjában a berlini de:bug magazin olvasói immár másodszor választották a Pratersaunát Európa második legjobb klubjává. A poolbar Popfesztivál 2012. május 10-től 12-ig immár harmadik alkalommal vendégeskedik a Pratersaunában. A fesztivál kínálata a különböző rétegzenéktől a popzenéig és a legkülönfélébb kulturális programokig terjed. Az egyik fő fellépőként sikerült a kanadai sztár Dj-t, A-Trakot megnyerni, aki „Barbara Streisand" című slágerével az egész világon ismertté vált.

Júniusban egy újabb fesztivál következik: 2012. június 14-től 18-ig a Pratersauna immár harmadik alkalommal lesz a Prater Unser klubfesztivál központja. A Práterben található különböző helyszíneken a house, a techno, a dubstep, a drum'n'bass, az electro, a diszkó és a hiphop területéről érkező nemzetközi sztárok szórakoztatják a vendégeket. A fellépők között található többek között delano smith Detroitből, juju & jordash Amszterdamból, valamint Krystal Klear és Om Unit a szigetországból. A fesztivál kínálatát egy „techno-kabin" teszi teljessé a bécsi óriáskeréken, valamint egy Sunday-24hrs-Day Party.

  • Poolbar Fesztivál és Pratersauna, 2012. május 10-12., Waldsteingartenstraße 135, 1020 Bécs, www.poolbar.at
  • Prater Unser Fesztivál, 2012. június 14.-18., www.praterunser.at

Kapcsolat:

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links