By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 04/2012 Petrecere gay în Piaţa Primăriei din Viena şi pe Ringstraße


Primul "Pride Village" a fost organizat la Viena în anul 2011 în Piaţa Naschmarkt. Dar anul acesta, în perioada 12.6 - 15.6.2012, Pride Village se mută într-o locaţie cu un renume mai răsunător şi anume Piaţa Primăriei din Viena. În oraşul de corturi se vor strânge numeroşi reprezentanţi ai comunitaţii gay - de la organizaţii până la locale. Pride Village este un loc deschis, care îi primeşte şi pe cei care nu aparţin comunităţii gay şi unde timp de 4 zile se va desfăşura un mix format din cultură, show-uri, artă culinară şi informaţii. În plus, nisipul, gazonul artificial şi şezlongurile le vor oferi tuturor condiţiile ideale pentru relaxare.

Punctul culminant al Vienna Pride este Parada Curcubeului, care va defila pe 16.6.2012 pe Ringstraße. În 2012 se va face un tur complet al pieţii, iar punctul de plecare şi de sosire este Primăria din Viena. Spectacolul care va încheia acest eveniment este "Pride Show", care va avea loc tot în faţa clădirii neogotice a primăriei. Mai târziu, în diferite cluburi din Viena se va organiza  "Pride Party".

Vienna Pride

Vienna Pride

Download Images

© leisuregroup.at / Koller / Steinmair

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links