By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 04/2012 Petrecere în Prater


La Pratersauna încă se mai simte şarmul anilor '60, dar din anul 2009, când a fost complet renovată, ea s-a transformat în unul dintre cele mai importante cluburi ale Vienei. În anul 2012, Pratersauna a fost votat pentru a doua oară de către cititorii revistei berlineze de:bug, pe locul doi în ierarhia celor mai bune cluburi din Europa. Anul acesta, în perioada 10.05 - 12.05.2012, la Pratersauna va avea loc pentru a treia oară Festivalul de muzică şi cultură pop, poolbar. În cadrul acestui festival se pune accentul pe multă cultură şi muzică, de la cea alternativă la pop. Unul dintre punctele culminante ale festivalului este renumitul DJ canadian  A-Trak, care a încins ringurile de dans din toată lumea cu hit-ul "Barbra Streisand".

Seria festivalurilor va continua în luna iunie. În perioada 14.06 - 18.06.2012 cele 3 etaje şi piscina de la Pratersauna vor deveni pentru a treia oară centrul Festivalului cluburilor, Prater Unser. În cadrul acestui festival, diferite locaţii din parcul de distracţii Prater vor deveni scene de pe care vor răsuna recitaluri din toate genurile de muzică: House, Techno, Dubstep, Drum'n'Bass, Electro, Disco, HipHop şi multe altele. Printre invitaţi se numără delano smith din Detroit, juju & jordash din Amsterdam şi britanicii  Krystal Klear şi Om Unit. În plus, la festival se va organiza şi o "Gondolă Techno" în Roata Uriaşă, dar şi o Sunday-24hrs-Day Party.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links