By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 04/2012 Viena mea


Pontul meu cultural:
Teatrul din Viena ne impresionează mereu cu producţii superbe ale operelor lui Händel, care se întâlnesc foarte rar pe programul teatrelor din alte oraşe ale lumii.

Locul meu preferat:
Iubesc sala de coloane, care este centrul, dar şi punctul de intrare în MAK, de unde se pot adrmira diferitele colecţii ale muzeului şi apoi se poate porni pe un drum inspirat şi inspirant care duce la restaurantul cu totul special al muzeului, numit "Österreicher im MAK".

Pontul meu culinar:
Chiflele de la Trzesniewski sunt extraordinare! Acest local de pe strada Dorotheergasse din Centrul Istoric are o atmosferă tipică, inconfundabilă.

Pontul meu referitor la shopping:
Viena încă se mai poate mândri cu un număr de firme cu tradiţie, care au puncte de vânzare în centrul oraşului - Lobmeyr, Backhausen şi Augarten sunt trei exemple excelente.

Ce nu trebuie să rataţi în Viena:
Eu iubesc dealurile cu vie din Neustift - o plimbare prin aceste locuri, într-o după-amiază însorită de sâmbătă este de neînlocuit.

Christoph Thun-Hohenstein, Direktor MAK, 2011

Christoph Thun-Hohenstein, Direktor MAK, 2011
Vă rugăm să descărcaţi aici o versiune potrivită pentru tipar a acestei imagini

© Aleksandra Pawloff / MAK

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links