By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Media nieuwsbrief Wenen 04 / 2012 Weens kunstfestival 'Wiener Festwochen' pakt uit


Dit jaar staat het festival in het teken van het thema Übergang (overgang), afscheid nemen en klaar zijn voor het onbekenden. Behalve opera's en toneelstukken wordt er ook op muzikaal gebied het nodige georganiseerd waaronder de Verdi-Trilogie „La Traviata" onder regie van  Deborah Warner, gedirigeerd door Omer Meir Wellber. Ook op het programma 'Quartett' van de Italiaanse componist Luca Francesconi.

De opening van de  Wiener Festwochen op 11 mei op het Rathausplatz wordt verricht door de finalisten van de 'Eurovision Young Musicians Competitie' onder begeleiding van het ORF Radio symfonieorkest met dirigent Cornelius Meister. Ook geven percussionist Martin Grubinger en zijn slagwerkband 'The Percussive Planet Ensemble' deze openingsavond een optreden. Toegang is gratis. Meer Engelstalige informatie over het programma vindt men op

Wiener Festwochen

11.5.-17.6.2012

www.festwochen.at

Contact:

Vienna Tourist Board
Isabella Rauter
tel. (+ 43 1) 211 14-301

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links