By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Media nieuwsbrief Wenen 04 / 2012 Partytime in Prater


In januari dit jaar werd de Pratersauna door lezers van het Berlijnse magazine de:bug voor de tweede maal op een rij uitgeroepen tot de op een na beste club in Europa. Voor de derde maal wordt het Popkulturfestival poolbar in de club georganiseerd, dit jaar van 10 - 12 mei. En van de hoofdacts  wordt de Canadese ster DJ A-Trak, die met zijn hit „Barbra Streisand" wereldwijd succes oogstte

Van 14-18 juni wordt het andere festival georganiseerd - Prater Unser. Verdeeld over drie verdiepingen en het zwembad gaat daar voor de derde keer het muziekfestijn los. Maar ook op andere locaties in het attractiepark Prater worden dan top acts gegevens waaronder House, Techno, Dubstep, Drum'n'Bass, Electro, Disco en HipHop. Optredens van onder meer Delano Smith uit Detroit, juju & jordash uit Amsterdam en de Britten Krystal Klear en Om Unit. Het festival wordt afgesloten met een „Techno-Gondel" in het reuzenrad en een Sunday-24hrs-Day Party.

Contact:

Vienna Tourist Board
Isabella Rauter
tel. (+ 43 1) 211 14-301

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links