By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 03/2012 Viena pentru vegetarieni


Chiar pe Ringstraße, peste drum de Universitate, se găseşte din vara lui 2011 restaurantul Yamm!. Self service este moto-ul restaurantului, care oferă într-un spaţiu generos de 750m² şi două etaje servicii de restaurant, lounge şi take away. În meniu se regăsesc preparate proaspete, vegetariene, din toată lumea, de la supa de porumb cu nucă de cocos şi curry, la salata de tofu marinat în sos dulce-acrişor sau ravioli de casă umpluţi cu dovleac. Aici se găteşte cu ingrediente regionale, în majoritatea lor bio, iar preparatele vegane, fără gluten şi lactoză sunt marcate special la bufet. Mesele se pot adapta gustului personal şi se plătesc în funcţie de greutatea lor. Pentru cei mai tineri oaspeţi restaurantul oferă o zonă separată pentru copii, cu loc de joacă.

Un alt mare restaurant vegetarian s-a deschis la începutul lunii decembrie 2011 vis-à-vis de teatrul Ronacher în districtul 1. Întins pe o suprafaţă de 700 m², Tian doreşte să ofere bucătărie vegetariană şi vegană la un nivel înalt. La parter, acest local în care nu se fumează absolut deloc, oferă un bistro pentru un mic dejun servit toată ziua, cu mâncăruri la preţuri convenabile, iar băcănia vinde o gamă generoasă de delicatese gata preparate. La subsol se cinează cu gust, şi sunt planificate şi seri tematice, despre legume neobişnuite sau sortimente speciale de brânzeturi.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links