By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 03/2012 Extinderea zonei de lux


Zona de la intersecţia Bognergasse cu Tuchlauben din centrul oraşului Viena este în acest moment un mare şantier. O fostă clădire a unei bănci este transformată într-un nou centru de afaceri pentru articole de marcă de înaltă calitate, a cărui deschidere este planificată pentru vara lui 2012. Principalul chiriaş este brandul francez de lux Louis Vuitton cu un flagshipstore ce se va întinde pe patru etaje. În actualul magazin Vuitton din Kohlmarkt se va regăsi din 2012 casa Dior. În plus, şi marca Miu Miu, ce aparţine de Prada, trebuie să se mute în complexul de clădiri aflat într-una din cele mai bune locaţii din Viena. Pe lângă cele aproximativ 15 magazine acolo se vor afla şi birouri şi locuinţe noi. Şi rândul de case aflat vis-à-vis de centrul luxos de shopping este transformat în prezent într-un magazin de bijuterii exclusivist.

Cu acest nou templu al cumpărăturilor se extinde zona de lux a Vienei, care în prezent este constituită din Kärntner Straße, Graben şi Kohlmarkt. Zona pietonală existentă acolo în prezent se va extinde până la finele lui 2013 în jurul noului centru de afaceri. Câţiva paşi mai departe se va ridica până în 2013 un nou hotel vienez de lux: Park Hyatt va deschide în zona Am Hof un hotel cu 143 de camere.

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links