By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Bécsi sajtóhírek 03/2012 Bécs vegetáriánusoknak


2011 nyara óta a körúton, az egyetemmel szemben várja vendégeit a Yamm!. Az önkiszolgáló rendszerrel működő étterem 750 négyzetméteren és 2 emeleten kínál különleges kulináris élményeket. Az éttermet, lounge sarkot és "take away" részleget egyaránt magában foglaló speciális vendéglátóhely a világ legkülönbözőbb tájairól származó vegetáriánus ételekkel várja a vendégeket. A kínálatban található például currys-kókuszos kukoricaleves, tofusaláta édes-savanyú mártással és házi készítésű sütőtökös ravioli is. Az ételeket elsősorban regionális, főleg biogazdaságokból származó alapanyagokból készítik. A glutén- és laktózmentes ételek külön jelölést kapnak. A vendégek saját maguk válogathatják össze a nekik ízlő fogásokat, és a végén az ételek súlya alapján fizetnek. A legkisebb látogatóknak egy saját, elkülönített gyermekrészleg áll rendelkezésre számtalan játéklehetőséggel.

Egy másik vegetáriánus nagyétterem 2011 decemberében nyitotta meg kapuit az 1. kerületben, a Ronacher Színházzal szemben. A Tian 700 négyzetméteren kínál magas színvonalú vegetáriánus és vegán konyhát. A nemdohányzó étterem földszintjén egy bisztró kínál a reggelitől kezdve egész napon át hangsúlyosan kedvező árú ételeket, a hozzá kapcsolódó vegyeskereskedésben elsősorban saját készítésű ínyencfalatokat árulnak. A szuterénben esténként elegánsan terített asztalokkal várják a vendégeket, valamint tematikus estéket is terveznek, például rendkívüli zöldségekhez vagy különleges sajtokhoz.

Kapcsolat:

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links