By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Bécsi sajtóhírek 03/2012 A luxuszóna bővítése


A Bognergasse/Tuchlauben sarok jelenleg egyetlen hatalmas építkezés. Az itt található egykori banképületben egy új üzletközpontot hoznak létre kifejezetten minőségi márkák számára. A megnyitást 2012 nyarára tervezik. A legnagyobb bérlő a francia luxusmárka, a Louis Vuitton lesz, amely összesen négy emeleten alakít ki egy hatalmas üzletet. A Kohlmarkton található jelenlegi Vuitton-üzletbe 2012-től a Dior költözik be. Ezenkívül a Pradához tartozó Miu Miu márka is beköltözik majd Bécs egyik legjobb fekvésű épületkomplexumába. A 15 üzlet mellett új irodák és lakások is kialakításra kerülnek. A luxus-bevásárlóközponttal szemben található házsort is épp egy exkluzív ékszerüzletté alakítják át.

Az új üzletközponttal tovább bővül Bécsben a luxusmárkák sétánya, amelyet jelenleg a Kärntner Straße, a Graben és a Kohlmarkt alkot. Az itt található jelenlegi sétálóutcát 2013 végére hosszabbítják meg egészen az új bevásárlóközpontig. Néhány háztömbbel távolabb 2013-ig egy új luxushotel is létrejön: Park Hyatt néven nyitják meg a 143 szobát kínáló szállodát.

Kapcsolat:

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links