By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Media nieuwsbrief Wenen 01 / 2012 Wenen voor vegetariërs


Tegenover de universiteit aan de Ringstrasse opende afgelopen zomer restaurant Yamm. Op een oppervlakte van maar liefst 750m² en verdeeld over twee verdiepingen is er een lounge, een restaurant en een take away gedeelte. Versgemaakte vegetarische gerechten uit de hele wereld staan op de menukaart, waaronder kerrie-kokos-maissoep, zoet-zure tofu salade en huisgemaakte pompoen ravioli. Er wordt voornamelijk gekookt met regionale biologische ingrediënten, bij het buffet zijn vega, glutenvrije en lactosevrije gerechten te krijgen. De maaltijden worden per gewicht afgerekend. Voor kinderen is er een aparte ruimte met speelgoed.

December 2011 opende tegenover theater Ronacher in het centrum ook een groot vegeratische restaurant: Tian. Op een oppervlakte van 700 m²  wil Tian de vega en vegetarische keuken naar een hoger niveau tillen. Je kunt er al vanaf 8 uur ontbijten, het restaurant is tot 24 uur open. Strak interieur! Er is ook een take away gedeelte met salades, broodjes en snacks om mee te nemen.

Contact:

Vienna Tourist Board
Isabella Rauter
tel. (+ 43 1) 211 14-301

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links