By using our website, you are agreeing to cookies being stored and Google Analytics being used on your device in order to offer the best possible service. You can find more information on this here.

Colorful tiles on the roof of St. Stephen's Cathedral in Vienna

Informaţii de presă Viena 10/2011 Hoteluri noi pentru Viena


Pe 1. noiembrie 2011 îşi vor deschide porţile Hotelui Daniel Wien, care îi va impresiona pe turiştii din Viena cu un concept „Smart Luxury". Ospitalitate modernă - acesta este Motto-ul noului hotel, care dispune de 115 camere cu patru categorii de confort, un lobby şi o „bakery" (patiserie) proprie. Hotelul se află într-o clădire care este monument protejat şi care datează din anii 1960. În vecinătatea hotelului se află Belvedere Superior, noua 21er Haus din Schweizergarten şi Wiener Hauptbahnhof (Gara Principală din Viena), care momentan este încă în construcţie.

În februarie, respectiv aprilie 2012 vor fi inaugurate două hoteluri de dimensiuni mai mici, situate în centrul Vienei. Cele două case, care au o curte comună sunt foarte apropiate una de cealaltă şi, până la momentul de faţă nu au fost botezate. Hotelul de pe strada Lichtensteg nr. 3 este o construcţie noua, proiectată de către biroul de arhitectură BWM. Acesta va avea 32 de camera şi a fost conceput ca  "un loc de linişte în mijlocul metropolei". Pe strada Rotenturmstraße nr. 15, o clădire veche este transformată de către arhitecţii de la BEHF într-un minunat hotel. Acesta va avea 22 de camere, 10 apartamente şi o terasă pe acoperiş cu vedere către Domul Sf. Ştefan.

Hotelul 25 Hours din Distrct 7, îşi va lărgi începând cu toamna anului 2012 oferta. La apartamentele din mansardă unui cămin studenţesc, finalizate în martie 2011 se vor mai adăuga încă 187 de camera. Căminul va fi transformat complet şi se vor mai adăuga un restaurant şi săli de conferinţe. Hotelul Sans Souci îşi aşteaptă oaspeţii cu 160 de paturi dispuse în 80 de apartamente, un restaurant şi săli de fitness. Deasemenea, până la sfârşitul anului 2012 îşi va deschide porţile şi hotelul Palais Hansen Kempinski Vienna. Hotelul de lux, situat în piaţa Schottenring, se află într-un vechi palat şi va avea 150 de camere şi apartamente, săli de conferinţă, două restaurante şi un centru SPA.

Chiar şi pentru 2013 sunt programate inaugurări de hoteluri de lux în zona exclusivistă din centrul Vienei. Four Seasons se va deschide într-o fostă judecătorie din strada Riemergasse, iar Park Hyatt va transforma o fostă clădire de bancă situată pe strada Am Hof într-un hotel de cinci stele.

 

Contact:

Biroul de Turism al Vienei
Nikolaus Gräser
Presă internațională România
Tel. (+ 43 1) 211 14-365

Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *
Service links