Muzeul dorinţelor

30515, Museum Morderner Kunst Stiftung Ludwig, MUMOK, PIVă rugăm să descărcaţi aici o versiune potrivită pentru tipar a acestei imagini

Museum Moderner Kunst

 

 

 

 

 

„Muzeul dorinţelor" se numeşte prima prezentare a noii directoare a MUMOK, Karola Kraus. Titlul aduce aminte în mod voit de expoziţia de deschidere a Muzeului Ludwig din Köln organizată de Kaspar König (2001) şi de „Museum of our Wishes" de la Moderna Museet din Stockholm (2000, 2009). Într-o prezentare organizată cronologic, dar şi tematic, colecţia MUMOK va fi adusă publicului cu toate elementele sale, de la cele clasic moderne până la cele actuale. În plus, vor fi prezentate şi exponate pe care muzeul şi le doreşte în anii ce vor veni.

Cu această expoziţie se precizează care sunt profilul şi punctele forte ale colecţiei MUMOK şi se punctează accentele noi orientate spre viitor. „Muzeul dorinţelor" ştie şi cum poate ca prin viitoarea strategie expoziţională să aducă în dialog direct colecţia proprie cu expoziţii monografice personale de scară largă sau expoziţii tematice de grup. În cadrul prezentei expoziţii va fi prezentată şi câştigătoarea premiului de artă Baloise 2010, Claire Hooper.

Muzeul dorinţelor

10.9.2011-8.1.2012

Muzeul de Artă Modernă (MUMOK)
MuseumsQuartier, 1070 Viena
www.mumok.at

 

Teilen, bewerten und Feedback
Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *