Unde îşi fac domnii cumpărăturile în Viena

Shop SamstagVă rugăm să descărcaţi aici o versiune potrivită pentru tipar a acestei imagini

Samstag

 

 

 

 

 

La nobila adresă Graben 13 în centrul Vienei se află furnizorul de haine pentru bărbaţi, înfiinţat în 1858, Knize & Comp., într-un magazin proiectat de Adolf Loos. În trecut serviciile salonului de modă erau solicitate de arhiducii Casei de Habsburg, iar în prezent stilul mai domneşte încă fără compromisuri în faţa exaltării modei. În apropiere de Knize este situată o altă întreprindere vieneză de tradiţie, Rudolf Scheer & Söhne. Afacerea de familie este condusă deja de a şasea generaţie şi produce la comandă pantofi de înaltă calitate pentru doamne şi domni.

De dată mult mai recentă sunt magazinele de modă vizitate în cadrul turului de cumpărături Pour l'homme. Tururile de aproximativ trei ore, organizate de platforma de shopping „7tm" din districtul 7, prezintă bărbaţilor unde pot găsi ţinute exclusiviste: de exemplu la Rotknopf, unde se croiesc costume la preţuri accesibile, sau la E35, un magazin nou cu mărci italiene moderne.

De asemenea, în districtul 7 la concept store Park se găseşte modă dedicată bărbaţilor pentru adevăraţii insideri, printre altele de Martin Margiela şi Ann Demeulemeester precum şi de foştii (Raf Simons) şi actualii (Bernhard Willhelm) profesori ai clasei de modă de la Universitatea de Arte Aplicate. În districtul 4 s-a deschis de curând un magazin specializat cu prioritate pe colecţii bărbăteşti, Samstag, unde designerul vienez Peter Holzinger oferă spre vânzare propria marcă „superated" precum şi branduri locale şi internaţionale selectate. Apropo, „Samstag" are deschis doar joi seara (orele 18-22), vineri după-masa (orele 12-19) şi sâmbăta (orele 10-19).

Vă rugăm să descărcaţi aici o versiune potrivită pentru tipar a acestei imagini

Rotknopf

 

 

 

 

 

Vă rugăm să descărcaţi aici o versiune potrivită pentru tipar a acestei imagini

Park

 

 

 

 

 

Knize

Graben 13, 1010 Wien
www.knize.at

Rudolf Scheer & Söhne

Bräunerstrasse 4, 1010 Wien
www.scheer.at

„Pour l'homme" Shoptour von 7tm

www.7tm.at

Rotknopf

Lindengasse 32, 1070 Wien
www.rotknopf.at

E 35

Schottenfeldgasse 67, 1070 Wien
www.e35shop.com/

Park

Mondscheingasse 20, 1070 Wien
www.park.co.at

Samstag

Margaretenstrasse 46, 1040 Wien
www.samstag-shop.com

 

Teilen, bewerten und Feedback
Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *