Accesibil şi elegant

Vă rugăm să descărcaţi aici o versiune potrivită pentru tipar a acestei imagini

Wombats City Hostel The Naschmarkt

 

 

 

 

Holul hostelului Wombats City Hostel The Naschmarkt deschis la începutul lunii martie 2011 emană o atmosferă relaxată de cafenea datorită colţurilor confortabile de şedere în culori calde. Zona pentru micul dejun transmite veselie prin nuanţele de verde şi multă lumină naturală, iar în bar atmosfera devine cu adevărat teatrală datoriă culorilor roşu, bordeaux şi violet. Amenajarea interioară elegantă a noului hostel de lângă piaţa de delicatese, Naschmarkt, provine de la duoul de designeri vienezi Barbara Ambrosz şi Karin Santorso (LUCY.D). Pe cinci etaje noul Wombats oferă 123 de camere (toate cu baie şi toaletă), sală pentru micul dejun, bar, bucătărie pentru oaspeţi, spălătorie cu fise precum şi internet gratuit W-LAN în toate zonele publice.

De la mijlocul lunii martie 2011 se pot rezerva cele 34 de apartamente ale 25hours Hotel Wien din districtul 7, în imediata apropiere a Cartierului Muzeelor. Apartamentele de trei stele reprezintă prima etapă de construcţie a noului hotel, care se va deschide în toamna anului 2012 cu 187 de camere. Datorită dimensiunilor lor (între 32 şi 55 m²) şi dotării cu chicinete apartamentele sunt atractive şi pentru oaspeţii pe termen lung. Arhitectura clădirii este realizată de BWM Architekten und Partner Viena, designul de interior este inspirat în întregime din lumea circului.

Un nou Motel One este în prezent în construcţie la Gara de Vest Viena (Westbahnhof), care până în toamna 2011 va fi transformată în primul „BahnhofCity" din Austria. Într-un complex de clădiri de lângă sala gării datând din anii 1950, protejată ca monument istoric, se va situa începând cu iarna 2011 Motel One Wien-Westbahnhof cu 440 de camere. Aceasta este a doua clădire a lanţului hotelier de design low-budget din Austria (lângă cea din Salzburg), pentru care este planificată o clasificare de două stele. Chiar în două locaţii din districtul 2 construieşte în prezent grupul Meininger. Hotelurile vieneze Meininger Downtown Franz şi Downtown Sissi se vor deschide - cu trei stele - în octombrie 2011.

25hours Hotel Wien, PIVă rugăm să descărcaţi aici o versiune potrivită pentru tipar a acestei imagini

25hours Hotel Wien

Wombats City Hostel The Naschmarkt

Rechte Wienzeile 35, 1040 Wien
www.wombats-hostels.com

25hours Hotel Wien

Lerchenfelder Straße 1-3, 1070 Wien
www.25hours-hotels.com

Motel One Wien-Westbahnhof

Europaplatz, 1150 Wien
ab Winter 2011
www.motel-one.com

Meininger Hotel Wien Downtown Franz

Rembrandtstraße 21, 1020 Wien
ab Oktober 2011

Meininger Hotel Wien Downtown Sissi

Schiffamtsstraße 15, 1020 Wien
ab Oktober 2011
www.meininger-hotels.com

 

Teilen, bewerten und Feedback
Rate this article
Feedback to the vienna.info editorial team

Please complete all the mandatory fields marked with *.

Title *